Marsjgruppa Fauske IL: Nyheter
Hovedmeny
Fauske IL
Fauske Idrettslags Turmarsj er en av undergruppene til Fauske IL og driver som det står i navnet med turmarsj, eller turvandringer som noen heller vil kalle det.
Laget vårt består for tiden av 10 medlemmer, herav et styre på 5 personer. Vår aktivitet avgjøres delvis av fellesarrangement gjennom Norges Turmarsjforbund (NTF) og delvis av arrangement i egen regi.

Av fellesarrangement finnes den tradisjonelle "Julemarsjen".

I tillegg til julemarsjen, har vi etablert en permanentvandring (FauskeRunden) på 10 og 6 km, som kan gås hver dag året i gjennom, med muligheter for stempling for alle tilbakelagte kilometer og ett deltakerstempel for hvert kvartal, altså 4 i året. For de ekstra spreke har vi dessuten samarbeid med orienteringsmiljøet, slik at man ved å delta i turorienteringen i sommerhalvåret også kan få godskrevet et visst antall deltaker- og kilometerstempel alt etter antall poeng ved sesongens slutt.Siste nytt:
Årsmøte for aktivitetsåret 2016
Rolf, 06/03-17 : 16:04 // kommentar(er): 0

Tirsdag den 7. februar kl. 18.00 ble det avviklet årsmøte i Fauske IL Turmarsj.
Fremmøtte: Håkon Gustavsen, Rolf Hetzler, Marit K. Jakobsen, Tor J. Jensen, Randi Kristensen, Annie og Steinar Nystad, Ruth Vigdis og Peder Strømme.
Sak 1. Godkjenning av innkalling
Innkalling godkjent
Sak 2. Valg av møteleder og referent
Peder Strømme, møteleder, Ruth Vigdis Strømme, referent
Sak 3. Ã…rsmelding
Ã…rsmelding ble opplest og godkjent
Sak 4. Regnskap
Regnskapet ble gjennomgått og godkjent
Sak 5. Videre drift av julemarsjen, sak fra styret
Orientering vedlagt innkalling til årsmøtet ble gjennomgått. Her går det frem at sviktende deltakelse de siste årene tilsier at marsjen må vurderes nedlagt
Vedtak:Sittende styre arrangerer marsjen for siste gang i år. Styret fikk i oppdrag å se om andre kan være interessert i å videreføre julemarsjen. Andre grupper i Fauske IL kan forespørres.
Helsesportlaget kan også kontaktes i denne sammenheng. For øvrig fyller julemarsjen på Fauske 45 år i år!
Sak 6. Innkomne saker
Rolf redegjorde for hjemmesiden vår. Her fikk Rolf og Peder fullmakt til å kontakte Norges Turmarsjforbund for å undersøke om de er interessert i å overta (kjøpe) domenen turmarsj.no
Rolf tok også opp innkreving av kontingent for 2018. Årsmøtet fikk aksept for utsendelse av faktura gjeldende kontingent for neste år. Faktura sendes som vanlig ut i nov-desember
Sak 7. Valg
Styret fortsetter ett år til

Fauske, 7.2.2017

Ruth Vigdis Strømme, referent
sign.Julemarsj 2016
Rolf, 02/01-17 : 14:03 // kommentar(er): 0

Julemarsjen ble tradisjonen tro avviklet andre juledag, 26. desember, fra Leifsethuset på bygdetunet. Værgudene var dessverre ikke helt snille med oss dagen før, og heller ikke på morgenen, slik at oppmøtet ikke ble som håpet på og forventet. Vi var tilsammen, med funksjonærene, 57 personer som deltok. De som gikk marsjen, hadde en fin, men kanskje litt glatt tur. Årets marsjer var som vanlig 5 og 10 km. De som gikk 5 km, gikk til Kleiva, der nissen sto og delte ut godterposer til barna (se bilde tatt av Line Skogstad i bildegalleriet ) De som gikk 10 km-løypa fortsatte til nærmiljøsenteret på Finneid. Etter gjennomført marsj ble det servert saft, kaffe, gløgg og pepperkaker til alle. Det ble trukket premier på barnas startnummer og det var Tobias og Celina som vant hver sin tursekk. I tillegg var det loddsalg på to flotte fruktkurver gitt av Rema 1000. Disse ble vunnet av Marit og Åge Nystadbakk og Steffen Ruud. Vi gratulerer til alle vinnerne.

Da er det bare å ønske alle som leser dette et RIKTIG GODT NYTT ÅR

Med vennlig hilsen
for Fauske IL Turmarsj

Rolf


Juletreff 2016
Rolf, 06/12-16 : 19:51 // kommentar(er): 0

Så var årets juletreff for marsjgruppa avviklet for denne gang. Fredag den 25. november møttes 9 medlemmer samt to ektefeller til hyggelig samvær på Fauske Eldresenter, Brembo-huset. Kort tid etter ankomst klokken 19.00 ble maten levert fra jernbanekafeen. Ettersom bordene allerede var dekket og pyntet av Peder og Ruth Vigdis, var det bare å forsyne seg mens maten var varm. Det ble servert ribbe, medisterkake, pølse, potet og rødkål, og selvsagt brunsaus til. Alt smakte fortreffelig, selv om det så ut som det godt kunne vært levert noe mere mat enn tilfelle var. Til maten ble det servert drikke av ulike slag. Etter maten, og etter at vi hadde latt den synke litt, ble det servert kaffe og dessert; hesteskois og sjokoladepudding med vaniljesaus. Deretter ble det livlig prat rundt bordet med fortellinger fra diverse turer, marsjrelaterte historier og selvsagt mere kaffe og annet drikke. Stemningen var på topp og alle så ut til å kose seg. Men...... som det ofte er i koselig lag, så kommer avslutningen. Klokken 23.00, etter å ha ryddet, vasket opp og satt bordene på plass igjen, ble det tatt farvel og takket for en hyggelig aften. På vegne av styret vil jeg takke også de øvrige deltakerne på tilstelningen for laget og håpe at vi kan ses igjen ved en senere anledning.
Da er det bare å takke for i år og ønske alle sammen en riktig god jul og velkommen til julemarsj 2. juledag, 26. desember fra Leivsethuset.

Med vennlig hilsen
for styret i Fauske IL Turmarsj

Rolf Hetzler


Årsmøte for aktivitetsåret 2014
Rolf, 16/02-15 : 20:27 // kommentar(er): 0

Årsmøte i Fauske IL Turmarsj ble avviklet mandag den 9. februar 2015 på idrettslagets kontor med ni fremmøtte. Etter at leder ønsket velkommen, ble det foretatt valg av møteleder og referent. Peder Strømme ble valgt som møteleder og Ruth V. Strømme som referent. Deretter ble årsmelding for 2014 opplest og etter noen korte kommentarer godkjent. Deretter ble regnskapet og balansen gjennomgått og godkjent. Det var innmeldt én sak til styret. Saken gjaldt forslag til en del endringer på Fauske Runden. Styret fikk fullmakt til å se på kart og løypebeskrivelser, slik at endringene kan foretas uten at dette får særlig innvirkning på lengden av løypene. Når forslagene er drøftet og endringene godtatt, skal nye beskrivelser utarbeides og merking/kontrollposter flyttes i samsvar med ny løype.

Resultatet etter valget ble som følger:

Leder Peder Strømme, ikke på valg

Nestleder Steinar Nystad, gjenvalgt for 2 år

Kasserer Rolf Hetzler, gjenvalgt for 2 år

Sekretær Ruth V. Strømme, ikke på valg

Styremedlem Håkon Gustavsen, gjenvalgt for 2 år

Møtet ble hevet kl. 20.15

Med vennlig hilsen
Rolf


Ã…rets juletreff
Rolf, 04/12-14 : 13:38 // kommentar(er): 0

Årets juletreff for marsjgruppas medlemmer med ledsager, ble avviklet fredag den 28. november på "Brembo-huset". Selv om vi bare var 10 personer som deltok, hadde vi en trivelig kveld. Hovedretten ble bestilt hos Fauske jernbanekafe, og besto av ribbe, medisterkake, småpølser, rødkål og selvsagt potet og saus. Maten var veldig smakfull og i rikelige mengder. Til dessert var det sjokoladepudding og bringebærgele med sauser til. Avslutningsvis ble det servert kaffe. Praten gikk livlig rundt bordet og alle så ut til å trives i hverandres selskap.
Styret takker alle som møtte opp og ser frem til årets julemarsj, som avvikles 2. juledag fra Leivsethuset på Bygdetunet. Starten er som vanlig mellom kl. 12.00 og kl. 13.00. 10 km løypa går fra bygdetunet til Finneid Nærmiljøsenter, mens 5 km snur i Kleiva hos julenissen.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en trivelig tur i visshet om at da har solen "snudd". :-)

Med hilsen Rolf


Gå til side       >>